Areddo

Areddo is de oplossing voor het bekijken van IFC bestanden en Pointclouds.
Met Areddo kunt u met ongekende snelheden de grootste modellen laden, om ze vervolgens met razendsnelle weergavetijden te bekijken.

Clash-control

Met de clash-control kunt u modellen controleren op conflicten, om zo overbodige faalkosten te voorkomen.

Areddo is snel, heel snel.

Snelheid is zowel bij het laden als bij het bekijken belangrijk voor een prettige ervaring bij het werken met BIM modellen. Areddo blinkt uit in de snelheid waarmee ook grote en complexe modellen worden geladen en weergegeven. Zo biedt Areddo een werkervaring die soepel en vlot aanvoelt.

Realtime weergave

Dankzij optimale benutting van de hardware geeft Areddo u het plezier om in realtime snelheden door grote modellen te "vliegen". Dit is een prettige ervaring omdat je zo zonder schokken door grote modellen kan navigeren.

Areddo is een echte krachtpatser.

Met steeds grotere projecten laten steeds meer viewers het afweten. Areddo moest een viewer worden die de grootste projecten aankan zonder in te leveren op kwaliteit. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring in het optimaal benutten van hardware is het ons gelukt Areddo de meest krachtige viewer tot nu toe te maken. Grote projecten worden door Areddo netjes geladen en weergegeven.