Artlantis 7 : SIMPLY PHYSICAL

Met de nieuwe natuurgetrouwe Artlantis 7 render engine, met zijn bekende eenvoud en snelheid,
maak je nu ongelofelijk realistische visualisatie op hoogstaand niveau.

Artlantis Render

 

Artlantis Render is de software voor het creëren van al je stilstaande beelden.

Artlantis is supersnel, eenvoudig in gebruik en levert verbluffende fotorealistische resultaten op. Dit allemaal dankzij een gebruiksvriendelijke, intuïtieve en krachtige interface.

Met een rijk gevulde basis bibliotheek van shaders, texturen en 3D-objecten tover je jou model om een sfeervolle rendering.

Voor nog meer variaties en objecten en texturen heeft Artlantis een on-line bibliotheek beschikbaar, met meer dan 5000 shaders en objecten, om uw realisaties nog meer te verfijnen.

Artlantis Studio

 

Met Artlantis Studio krijg je het volledige pakket.

Bovenop de fotorealistische render mogelijkheden van Artlantis Render biedt Artlantis Studio je een uitgebreide set aan animatie mogelijkheden.

Zo kan je in de Studio versie dynamische animatie's maken, lichten animeren, maar ook interactieve 360° panorama’s voor op je PC, tablet of marathon creëren. (iVisit 3D)

Tevens zijn er ook voor Artlantis Studio uitgebreide sets aan HD 3D karakters verkrijgbaar dankzij de Media Store voor het verbeteren van je animatie.


Interface

Eén van de sterkste punten van Artlantis is de realtime preview. Alle wijzigingen en aanpassingen zijn onmiddelijk zichtbaar in het preview venster. Je ziet onmiddelijk het effect van je wijzigingen wat de productiviteit ten goede komt.

artlantis

artlantis

Lichtbronnen

Het plaatsen van lichtbronnen is zeer eenvoudig, lichtbronnen zijn volledig aanpasbaar in het preview window.

Bepaal de positie, kies een kleur, een stralingshoek, een lichteffect en bepaal de lichtsterkte in lumen .

Met de IES profielen van verlichtings-leveranciers krijgt de lichtbron de correcte licht eigenschappen.


De optionele lichtkegel zorgt voor extra sfeer in je rendering.


Zon en wolken

Een eigen lucht genereren met de keuzes uit verschillende soorten wolken, zorgt voor een grote variëteit in je presentaties.

Voor ieder project creëer je een nieuw realistische hemel met een wolken samenstelling naar keuze.

De zon is eenvoudig handmatig instellen of volgens de gewenste locatie op aarde voor een realistische zonnestudie.

Net zoals bij de verlichting kan het volumetrische effect van de lichtstralen, of "God rays", worden toegevoegd in de heliodon(zon) instellingen.

Om achteraf specifieke nabewerkingen uit te voeren op de gerenderde beelden, worden deze effecten opgenomen in specifieke lagen bij het exporteren naar het photoshop (*.psd) formaat.

godrays

artlantis media

Shaders

Meer dan 1000 texturen, shaders, objecten en billboards zijn standaard aanwezig in Artlantis.

Naast deze zeer uitgebreide set van meer geleverde materialen en objecten, heb je toegang tot de Artlantis Media Store voor nog meer variaties en keuze mogelijkheden.


Je kan heel de cataloog rustig doorbladen en met Media Credits download je enkel de materialen en/of objecten die je nodig hebt.


Media Credits zijn beschikbaar in onze webshop en worden gelinked aan je account zodat je ten alle tijde toegang hebt tot de Media Store.

Indien dit nog niet volstaat heb je de mogelijkheid om zelf je eigen shaders te maken op basis van eenvoudige afbeeldingen.

Ook eigen 3D objecten kunnen aan de Artlantis bibliotheek worden toegevoegd.


Panorama (studio versie)

Neem een kijkje in je eigen ontwerp, draai rond, kijk omhoog en omlaag , het is alsof je in het midden van je eigen creatie staat.


Het resultaat van een panorama is een flash animatie die je met iedereen op je website kan delen. In combinatie met iVisit 3D en je tablet, maak je een virtuele rondleiding door je project.

Klik op de figuur om het panorama te starten.


Connectiviteit

Artlantis biedt voor een aantal populaire CAD programma een plugin, de meest eenvoudige manier om je model in Artlantis te laden zonder gebruik te moten maken van een export bestand.

Omdat een project continue veranderd en aangepast wordt, moet de link naar Artlantis blijven bestaan, zonder dat je telkens alles opnieuw moet gaan instellen. Met "Use Reference file" verwijs je naar de vorige render file om alle instellingen zoals licht, zon, shaders, objecten, camera's, ... netjes over te nemen.

Artlantis ondersteund een hele reeks van 3D CAD formaten zoals DXF, DWG, DWF, OBJ, FBX en 3DS.